Ben je op zoek naar een zinvolle invulling van een deel van je vrije tijd? Of wil je alvast werkervaring opdoen bij ons museum na je MBO / HBO / universitaire studie? We zijn op zoek naar mensen met een vlotte pen om persberichten te schrijven, onze website bij te houden en evenementen aan te melden bij verschillende online agenda's. Om mee te helpen met organiseren van activiteiten en om online goed zichtbaar te zijn. Je komt in een jong team in een culturele, historische organisatie midden in het centrum van de stad Groningen. We bieden je graag de mogelijkheid om je netwerk op te bouwen en te ontdekken of werken in een museum of andere culturele instelling iets voor jou is!

Vaardigheden en kwaliteiten
Wij zoeken enthousiaste mensen met een vlotte pen en/of ervaring met inDesign en Photoshop om ons museum meer zichtbaar kunnen maken. Offline én online. In woord én beeld. We zoeken mensen die van organiseren houden; campagnes en acties bij verschillende tentoonstellingen en andere evenementen (zoals WinterWelVaart)

Extra informatie:
Referenties worden nagetrokken.

Sollicitatieprocedure:
Onze voorkeur gaat uit naar mensen die voor langere tijd op oproepbasis of na afspraak beschikbaar zijn.  Ben je geïnteresseerd en herken je je in het hierboven genoemde profiel? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karlijn Donders telefoon: (050) 312 22 02 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

'Ik heb een halfjaar stage gelopen op de communicatie-afdeling en dat was een ontzettend leuke en leerzame ervaring! Ik draaide al snel mee als ‘volwaardige collega’ en kreeg met alle facetten van het communicatievak te maken. Het schrijven van persberichten, updaten van social media en de website, ontwerpen en flyers en posters, meedenken bij strategisch overleg, alles is mogelijk! Je krijgt alle ruimte om aan te geven waar jij je in wilt ontwikkelen! Tijdens mijn stage heb ik geleerd hoe ik de theorie van mijn opleiding in de praktijk kan brengen. Ik heb geleerd snel te schakelen en bij evenementen de communicatie van kop tot staart te plannen en uit te voeren. Door deze skills werd het voor mij een stuk makkelijker om een baan te vinden!'
Heleen van Wijk - Communicatie Rijksuniversiteit Groningen

Heleen werkt inmiddels als online marketeer bij Groningen Seaports NV.

Bewaren