• nieuwnieuw05
  • SlideNieuw02
Smartphone tour website
Dutch    English    German

Meer verdieping tijdens het bezoek aan het Noordelijk Scheepvaartmuseum? Met de Smartphone Tour ontdekt u de verhalen achter de voorwerpen in ons museum! De tour is HIER te vinden.

Would you like additional information in English during your visit to the Noordelijk Scheepvaartmuseum? With the Smartphone Tour you uncover the stories of the objects in our museum! You will find the tour HERE.

Möchten Sie zusätzliche Informationen in deutscher Sprache während Ihren Besuch im Noordelijk Scheepvaartmuseum? Mit der Smartphone Tour entdecken Sie die Geschichten hinter den Objekten in unserem Museum! Die Tour finden Sie HIER.