Biografie vaarweg Lemmer-Delfzijl

onder redactie van Vanessa van Dam en Sjaak Langenberg
aantal pagina's: 339
Biografie vaarweg Lemmer-Delfzijl
Beschrijving Aan de oevers van de vaarweg Lemmer-Delfzijl die als een levensader door Groningen en Friesland stroomt, schreven op vrijdag 1 september 2006 84 biografen de 'Biografie van de vaarweg Lemmer-Delfzijl'. Als landschapsschilders van het woord bemanden 84 auteurs een dag lang 84 observatieposten langs de hele vaarwegroute. De observaties, die op 1 september aan het papier werden toevertrouwd, zijn gebundeld in de Biografie van de vaarweg Lemmer Delfzijl. De biografie is een project van grafisch ontwerper Vanessa van Dam en beeldend kunstenaar/publicist Sjaak Langenberg dat in opdracht van de provincies Groningen en Friesland is ontwikkeld in het kader van het kunstproject Woordenstroom.