Red de witte walvis!

auteur: Geronimo Stilton
aantal pagina's: 103
Red de witte walvis!
Beschrijving Het was een snikhete dag midden in de zomer en het lukte me totaal niet om me te concentreren op mijn werk. Plotseling kwam Patty Spring mijn kantoor binnenlopen met de vraag of ik zin had om met haar mee op reis te gaan. Ik kon mijn oren niet geloven! Een romantisch vakantie met mijn vriendin Patty, daar zei ik geen nee tegen! Maar al snel bleek dat we helemaal niet met z'n tweetejs gingen en dat onze plaats van bestemming, de vroeger zo prachtige Walvisbaai, veel verrassingen voor ons in petto had. Helemaal toen we tijdens een wandeling ook nog opgeschrikt werden door een mysterieuze schaduw in de nacht... Lees snel alles over onze avonturen in dit boek!