De kleine Walvis in de winter

De kleine walvis in de winter is het zelfstandig te lezen vervolg op De kleine walvis van Benji Davies, dat uitgeroepen is tot Prentenboek van het Jaar 2017.

auteur: Benji Davies
paginas: 32
Een prachtig geïllustreerd prentenboek over liefde en vriendschap.
Beschrijving De kleine walvis in de winter is het zelfstandig te lezen vervolg op De kleine walvis van Benji Davies. Als Boys vader niet thuis komt na het vissen, gaat hij op onderzoek uit. Gelukkig krijgt hij hulp van zijn vriend de kleine walvis. Lukt het hem om zijn vader te vinden? Een prachtig geïllustreerd prentenboek over liefde en vriendschap.