100% Groningen

auteurs: Dorien Paymans, Nienke Smit
aantal pagina's: 224
Beschrijving Een deel uit de serie 100%-reisgidsen. Dit keer over de provincie Groningen, met voor de liefhebbers van ruimte en rust aandacht voor het waddenlandschap, polders en uitgestrekte akkers. Maar wil je wat meer drukte om je heen, dan biedt de gids ook voldoende informatie over de bruisende studentenstad Groningen. Met aandacht voor kunst en cultuur, de natuur, eetgelegenheden en activiteiten met kinderen. Met een uitneembare wegenkaart, autoroutes en losse routekaarten voor de stad en de natuur. Er is ook een app beschikbaar met dezelfde informatie. Een leuk en kleurrijk, aantrekkelijk en handig gidsje met vele kleurenfoto’s, geschreven door twee jonge auteurs.