668 dingen doen aan het water

257 pagina's
Beschrijving Nederland is echt een waterland. Naast zwemmen, zeilen en wadlopen zijn er nog zoveel meer leuke dingen te doen.Snorkelen tussen de tropische vissen, romantisch dineren in een sloep of overnachten in een visserswoning. Bij en rond het Nederlandse water is van alles mogelijk. In dit boek vind je voor alle provincies originele ideeën voor natte en droge activiteiten, bijzondere eet- en slaapadresjes en de beste schaatsplekken. Een bladerboek met prachtige foto's en genoeg inspiratie voor een heel jaar.