Noordelijk Scheepvaartmuseum

  • Scheepswerf
  • Slide 2
  • Damsterdiep
  • Slide 6
  • Slide 1
  • Erebus

Het Geheime Genootschap van de Roofkater

Het Noordelijk Scheepvaartmuseum organiseert deze zomer speciaal voor kinderen van 6 t/m 10 jaar een pilot voor een ‘kidsclub’. We nodigen kinderen uit om ons te helpen bij het ontwikkeklen van een nieuw kinderprogramma. We zoeken 15 kinderen die deze zomer willen deelnemen aan het piratenbestuur. De pilot-kinderen krijgen een welkomstbrief, piratenpost en het kind plus een vriendje of vriendinnetje krijgen gratis toegang tot een exclusieve activiteit in het museum. Gedurende de tijd dat de kinderen meedoen met de pilot mogen ze, op vertoon van de clubpas, gratis het museum in. De pilot is gratis.

Zaterdagmiddag 29 april is het lanceringsevenement. Rolf de Roofkater en zijn baas Rock de Braziliaan nemen deze middag de kinderen mee op piratentocht door het museum. Denk je na het deelnemen aan deze kinderactiviteit, ‘dit wil ik vaker doen’? Laat dan je gegevens achter, dan melden we je aan voor de zomerpilot en word je lid van het piratenbestuur van het geheime genootschap! We sturen je een aantal keer een email met vragen om je mening te horen over het geheime genootschap. Aan het einde van de pilot nodigen we het piratenbestuur uit om de ervaringen met ons te delen.

Word lid van het piratenbestuur! Laat je ouders/verzorgers een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam, je leeftijd en geboortedatum, je adres en een emailadres dat regelmatig wordt geopend (dat van je ouders kan natuurlijk ook!) en je zult snel alle informatie krijgen over je lidmaatschap van het piratenbestuur.

Facebook Twitter

Adres
Brugstraat 24
9711 HZ Groningen

tel: + 31 (0)50 312 22 02
stuur ons een e-mail

Openingstijden

Ma. Gesloten
Di. - Za. 10.00-17.00 uur
Zo. 13.00-17.00 uur

certified_museum nietsbovengroningen

Copyright © 2010 Noordelijk Scheepvaartmuseum Groningen. Alle rechten voorbehouden