‘Vrede verbindt over grenzen’

‘Vrede verbindt over grenzen’
22 sept 2019, 13:30 uur - 17:00 uur
Locatie:

Hoewel we in Nederland gelukkig al een behoorlijke tijd in vrede leven is vrede niet vanzelfsprekend. Filosoof en activist Jelte Hommes zal een lezing geven over de Duits-Amerikaanse filosofe Hannah Arendt. Dichters en spoken word artiesten Cissy, Rudo Walker en Charles Goudsmit dragen vredesgedichten voor. Jazzmuzikanten van Flat Carpet, Charlotte Wekker en De Volksstem, een koor met 20 prachtige stemmen, zorgen voor de muziek.
De middag duurt van 13.30 tot 16.30 uur. De kosten voor de middag zijn € 8,00 p.p. inclusief toegang tot de tentoonstelling ‘Waar kom je weg? – Zes eeuwen migratie naar Groningen’. Gratis voor houders van een museumjaarkaart. Aanmelden is niet nodig.

Na afloop kan er gezamenlijk een vredesdiner gegeten worden in De Omhelzing voor € 9,50 per persoon, inclusief koffie, thee en spekkoek.

Locatie:
Straat: