Spannende kinderrondleidingen in het Noordelijk Scheepvaartmuseum

Spannende kinderrondleidingen in het Noordelijk Scheepvaartmuseum
21 aug 2019, 13:00 uur
Locatie:

Antrude Oudman Noordelijk ScheepvaartmuseumDeze zomervakantie hoef je je op de woensdagmiddag niet te vervelen! Elke woensdag t/m 21 augustus is er om 13:00 uur en nogmaals om 15:00 uur een speciale kinderrondleiding door het museum. De rondleider neemt je mee naar zijn of haar favoriete object en vertelt daar spannende verhalen over. De rondleiding duurt maximaal 30 minuten, dus je kunt daarna ook nog rustig het museum bekijken. Misschien vind je dan wel jouw eigen favoriete object! Aanmelden hoeft niet, je kunt je gewoon 5 minuten voor de rondleiding begint, melden bij de balie! De rondleiding is gratis, je betaalt wel gewoon de normale entreeprijs. We maken er een mooie zomer van!

Locatie:
Straat: