collectie Battle Tours 1 websiteExperts beoordelen meegebrachte voorwerpen van publiek

In het Jaar van Verzet is op zaterdag 28 april een dag die volledig in het teken staat van de Tweede Wereldoorlog, het verzet en de bevrijding. Bezoekers hebben die dag gratis toegang tot de tentoonstelling ‘Voortdurend verzet! Wat zou jij doen?’ en kunnen hun meegebrachte voorwerpen uit de oorlogstijd laten beoordelen door een expertteam. Er is een lezing, een stadswandeling en een minitentoonstelling van de collectie van Battlefield Tours. Het Noordelijk Scheepvaartmuseum is van 10.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is die hele dag gratis.

Museumschip Emma

Emma_k