Op zoek naar een werkervaringsplek, stage of afstudeeropdracht? Bij het Noordelijk Scheepvaartmuseum in Groningen zijn wij doorlopend op zoek naar enthousiaste en zelfstandige stagiaires van MBO/HBO en WO die veel willen leren. Ons museum zit in hartje stad, in twee panden met een machtig mooi verleden. Op verschillende afdelingen zijn er structureel plaatsen beschikbaar. Het museum toont de geschiedenis van de Noord-Nederlandse scheepvaart en de geschiedenis van Groningen. Daarnaast zijn er wisselende kunst- en geschiedenistentoonstellingen in ons museum.

Dus ben jij op zoek naar een werkplek op het gebied van Communicatie & PR, Educatie of een andere afdeling? Klik door voor de vacatures!

Museumschip Emma

Emma_k