We zijn op zoek naar mensen die rondleidingen in het museum in het Engels, Duits en/of Nederlands willen geven.

Wij zoeken enthousiaste mensen een hart voor geschiedenis met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je beheerst het Duits en/of het Engels goed. Je vindt het leuk om verhalen te vertellen en je te verdiepen in de collectie van het museum.

Inwerkperiode:
De functie van rondleider vergt een goede voorbereiding. Zo zal er een inwerk- en inleesperiode zijn waarin uitgebreide kennis over het museum en de collectie zal moeten worden opgedaan.

Sollicitatieprocedure:
Onze voorkeur gaat uit naar mensen die voor langere tijd op oproepbasis of na afspraak beschikbaar zijn om groepen rond te leiden. Ervaring met rondleiden of educatie strekt tot aanbeveling. Ben je geïnteresseerd en herken je je in het hierboven genoemde profiel? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carla de Groot, coördinator rondleidingen a.i. Telefoon: (050) 312 22 02 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Museumschip Emma
Meer informatie »