Kinderactiviteit meivakantie: Het Geheime Genootschap van Rolf de Roofkater

Kinderactiviteit meivakantie: Het Geheime Genootschap van Rolf de Roofkater
29 apr 2017, 13:00 uur - 16:00 uur
Locatie:

Op zaterdagmiddag 29 april, in de meivakantie, nemen Rolf de Roofkater en zijn baas Rock de Braziliaan kinderen mee op piratentocht door het museum. In een echte piratentocht wordt getest hoe zeewaardig je bent. De jonge bezoekers mogen schatzoeken, de code van de schatkist kraken, geheimschrift ontcijferen, een vlag in elkaar puzzelen, een schip bouwen en nog veel meer! Lukt het om de opdrachten te maken en ben je dus zeewaardig? Dan mag je een piratendiploma ophalen bij de balie! Lijkt het je leuk om lid te worden van het piratenbestuur van het geheime genootschap? Geef je dan op. De gratis activiteit is geschikt voor kinderen tussen  6 en 10 jaar. Je kunt beginnen aan de piratentocht tussen 13:00 en 16:00 uur.

Het Noordelijk Scheepvaartmuseum draait deze zomer een pilot voor een ‘kidsclub’. Tijdens deze pilot testen we wat leden van de kidsclub leuk vinden en passen we ons programma daarop aan. Deze middag is de lancering hiervan. Denk je na het deelnemen aan deze kinderactiviteit, ‘dit wil ik vaker doen’? Laat dan je gegevens achter, dan melden we je aan voor de zomerpilot en word je lid van het ‘geheime genootschap’!

Locatie:
Straat: