Kinderactiviteit meivakantie: Op jacht naar drakenkoppen en zeemonsters

Kinderactiviteit meivakantie: Op jacht naar drakenkoppen en zeemonsters
26 apr 2017, 13:30 uur - 16:00 uur
Locatie:

Ga je met ons mee op ontdekkingstocht? Op woensdagmiddag 26 april, in de meivakantie, gaan we op jacht naar drakenkoppen, zeemeerminnen en gouden leeuwen. De Vikingen maakten vroeger grote kunstwerken van deze wezens, die zetten ze dan op de voorkant van hun schip en zo werden ze beschermd tegen zeemonsters! De gratis activiteit is geschikt voor kinderen tussen 6 en 12 jaar en is tussen 13:30 tot 16:00 uur. Het duurt ongeveer een uur, je mag zelf weten hoe laat je begint aan deze ontdekkingstocht!

Na de ontdekkingstocht door het museum gaan we zelf aan de slag met karton, verf en lijm. We maken onze eigen drakenkoppen en zeemeerminnen. Geen zin in knutselen? Dan mag je ook zelf op speurtocht door het museum, kaartlezen wordt heel spannend als er zeemonsters te zien zijn!

Locatie:
Straat: