Open Atelier kunstenaars NoorderAteliers

Open Atelier kunstenaars NoorderAteliers
12 mei 2017, 10:00 uur - 12:00 uur
Locatie:

De tentoonstelling 'Noorderhaven gezichten' is een bijzondere expositie rond een kleurrijke haven. Er zit veel verhaal in de bewoners van dit water. Verhalen van binnen, verhalen van buiten. Prachtige mensen vastleggen in hun eigenheid. Dát was de uitdaging voor deze kunstenaars. In deze tentoonstelling portretteren zes zelfstandige kunstenaars verbonden met de NoorderAteliers schippers van de Noorderhaven. Van elke schipper zijn verschillende portretten in verschillende fasen te zien. In olieverf, acryl en diverse tekentechnieken. Elk portret met een eigen signatuur. Zowel de schilders als de bewoners van de schepen presenteren hier hun ‘Gezichten’.

Op vrijdag 12 en 19 mei en op vrijdag 2 en 16 juni van 10:00-12:00 uur kun je de kunstenaars aan het werk zien tijdens het open atelier.

Locatie:
Straat: