Beleef het unieke moment van de voorbereiding en plaatsing van de nieuwe spoorbrug over het van Starkenborghkanaal! Dit valt samen met de vervanging van de ernaast gelegen 'tafelbrug', de oeververbinding tussen Zuidhorn en Noordhorn. Vanaf maandag 3 juli t/m vrijdag 7 juli varen wij bij voldoende belangstelling dagelijks met museumschip Emma vanuit Reitdiephaven naar de plek waar het allemaal gebeurt! We vertrekken om 10:30 vanaf de steiger bij de Stadsjachthaven.

We bieden u voldoende gelegenheid om vanaf het water de in aanbouw zijnde bruggen te fotograferen en filmen. Rond 13.30 zijn we weer terug in Reitdiephaven. De kosten voor deze trip zijn 15,- euro per persoon incl. koffie en koek aan boord. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 050 312 22 02.

Museumschip Emma

Emma_k